lørdag 27. oktober 2012

TTT

TTT Ting Tar Tid. Etter diverse butikkrunder, som tar lang tid, kunne vi endelig begynne å bygge. Ikke bare rive. Vi måtte legge nytt tak og vegger både i stua og på kjøkkenet. Det var rupanel under takplatene og korepanelen.
Før - ved visning

I dag
 
Jeg hadde håpet på samme type panel som i spisestua, men den gang ei. Men nå er taket i stua ferdig. Så får vi se hvor langt vi kommer i morgen.

4 kommentarer:

 1. Kjenner meg så igjen!! Når vi byttet hus på gården snudde jeg nesten i døra av det brune taket og koreapanelet i stua... Hadde så lyst å bare rive alt fra både vegger og tak -MEN pengboka fikk styre det og jeg malte koreapanelet hvit... Og i dag er jeg kjempeglad for det, liker det brede panelet kjempefint :-)

  Du får kose deg med malingsarbeidet, kommer snart tilbake å ser hvordan det går med deg ;-)

  Klæm Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmmmm.....Kanskje det var det vi skulle gjort, malt koreapanelen. Men nå er det borte. Planene endrer seg stadig! Koselig at du vill se innom igjen, Vibeke! God søndag!

   :) Miriam

   Slett
 2. Så hyggelig at du ville delta på Give Away'en min:)

  Vi bloggerne skal møte på kafè Poco Loco i 2etasje på CC kl 17.00 :) Greit å hilse på hverandre og sånn før vi går inn :) Det er da "vorspeil" for oss bloggerne først :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Må få barn og jobb til å gå opp :) Melder meg på viss det går i orden.

   Slett