torsdag 18. oktober 2012

Nytt hus!


Dagen var kommet. Jobbe, hente barn, overta huset. MyraHuset.

Skrive under på papirene, lese av strømmen, se huset tomt for første gang. Få informasjon om stoppekranen inne og ute, nøkkelen til carporten. Lykkelig eier av mange Norgesglass.
 
Den gamle vedfyrte jernkjelen til å vaske klær, står igjen i kjelleren. Rørepinnen ligger der også. Noen gamle kofferter står i spisestuen med gamle klær og bøker. Håper jeg kan bruke det til noe. Det lå en flott, svart kjole i den ene kofferten. Lurer på om den passer…

Hagen på 1,3 mål har vinterepler, glassepler, “vanlige” epler. Midt i hagen er en kjempediger pion som trenger litt stell. En gang var tidligere mor i huset en stabil staudesteller. Det skal komme mange stauder til våren. Godt det er høst så jeg ikke fristes til å være i hagen.

Videre til Biltema for å kjøpe arbeidshansker og vernebriller. Oppdager at kortet ligger i en annen jakke i leiligheten. Ingenting å gjøre med det. Hjem og lager middag, henter barn på vennegruppe og videre på speideren. SÅ til Biltema igjen, denne gangen med kortet i lomma. Kjøper det jeg skal. Endelig komme seg alene inn i huset uten megler og tidligere eier. Nå er vi eiere.

Elsklingen kommer fra jobb. Og så er vi i gang. Vi river alt vi skal i 2.etg utenom badet. Kanskje vi blir ferdig til jul? Det er lov å være optimist.  
Kjøkken nr to i 2.etg
 
Etter riving

Barna måtte også hjelpe til å rive gulvet etter at vi fant en 10-øring fra 1945. Kanskje det var en skatt under gulvet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar