onsdag 3. april 2013

Hodegavl

Nytt prosjekt som jeg trodde skulle bli superraskt... Den gang ei. Falt selvfølgelig for en tykk skumgummiplate som jeg fikk skåret til. Så langt ikke no` problem. Problemet kom da jeg skulle feste det tykke ullstoffet til sponplata. Kjøpte noen fiiine messing møbelspiker, men det sa plopp da jeg banket dem inn... Altså: For tykk madrass og for stort spenn.

Ergo måtte jeg finne på noe annet. Jernia har alt. Kjøpte noen skruer og muttere med stoppskive. Borret hull og banket dem gjennom for så å skrue dem fast på baksiden. Note to self. Detta tok lang tid! Velger en tynnere madrass neste gang :) Nå er det "bare" å få den festet til veggen.

8 kommentarer:

 1. dette prosjektet har eg også på min to-do liste, men er førebels ikkje komme så langt. Mine prosjekt bør helst ta minst mogeleg tid! Fin fasong på hodegavlen din hvertfall! Blir gøy å sjå det ferdige resultatet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Mitt tips er altså en ikke for tykk madrass feks mdf plate. Da sitter møbelspiker bedre. Et annet alternativ er selvsagt å bruke knapper som en fester gjennom hull på baksiden :)

   Slett
 2. Alltid, ja alltid er det noe som ikke blir som planlagt..... Gavlen ser jo veldig fin ut da.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er helt typisk at det ikke går så fort som planlagt. Akkurat som oppussing :)

   Slett
 3. Spennende med hjemmelaget sengegavl:) Takk for hyggelig kommentar hos meg. La meg som følger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy! Følger med deg på dine innlegg. Alltid flotte bilder og sammensetninger :)

   Slett
 4. Så fin den ble - så flink du er :-) god søndag !

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Du førte meg inn i et nytt hjem, ny blogg, nye flotte bilder! Har vært på jakt etter nye blogger. Lagt deg til lista mi :)

   Fin søndag!

   Slett