tirsdag 19. mars 2013

Svigermors stoler

Første gang min nye svigermor kom inn til oss sa hun: Der er stolene min! Nei, nei :) De forsvinner ikke med det første. De er gode å sitte i, små og nette. De stod opprinnelig i et hus foreldrene mine overtok på Vestlandet. Jeg trekte dem om for mange år siden. Men nå er det på tide med nytt trekk. Tror det må bli slipcover som er enkle å vaske.10 kommentarer:

 1. Jeg liker gjenbruk! og stolene ser gode ut. Jeg har arvet et likt spisebord, likt deres, og det blir mye brukt. Det er så godt å ha et stort bord å legge ting utover på når nye prosjekter er på gang. Jeg har pusset ned platen og malt bena hvite. Denne papirvasen fikk jeg lyst til å lage, etterhvert... :) Fin uke til deg :)

  SvarSlett
 2. Godt å ha plass til både lekser, middag og andre sysler :) Papirvasen er super. Må prøve litt andre varianter å se hvordan det blir.
  God tirsdag!

  SvarSlett
 3. Liker!!! Elsker fagene du bruker her, nydelig sammensatt!
  Stolene ser også veldig gode ut :)
  Tror kansje jeg må prøve meg på den papirvasen, falt visst litt for geometriske former allikevel ;)
  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha :)
   Har heller ikke brukt geometriske mønstre i interiøret før. Forandring fryder!

   Slett
 4. Så artig....jeg har nettop trukket om to stoler helt like dine og er kjempefornøyd. Du kan se mine på bloggen min. Innlegget for et par tre dager siden. Jeg likte bildet på veggen. Tipper det er av Gunn Vottestad.

  SvarSlett
 5. Så fine stolene dine var blitt! Ja, det er Vottestad. Liker det veldig godt. Har en venninne som kaller det sitt bilde og vil gjerne kjøpe det av meg, men det er ikke aktuelt :)
  God påske!

  SvarSlett
 6. Jeg har også et par-tre gamle lenestoler fra femti-tallet, som jeg skal trekke om :D Trekk til å trekke over, hørte ikke dumt ut. Hilsen Grethe

  SvarSlett