torsdag 27. februar 2014

I blåsten og i høyden

I vinden forsvant stillaset... Heldigvis gikk det fint med vinduene.
 
I helga fikk vi grunnet bjelkene. Det er greit å få gjort det mens stillaset innvendig fremdeles er på plass og det ikke er så innmari farlig med søl. Det verste er å komme seg opp til den svimlende høyden av 4,5 meter. Med min høydeskrekk er det et stunt av de store. Elskling fikk klar beskjed at blir det noen morsomheter oppi høyden, må han ganske sikkert arbeide alene. Harda bud!
 
 
 

 


onsdag 26. februar 2014

Inngangspartiet

I det siste har det blåst mye. Det høres veeeldig godt når det er presenning på taket... Spesielt på natta. Kanskje taktekkerne blir ferdig snart? Resultatet er det ingenting å si på hvertfall :)
 
 
 

Bad til venstre med det lille vinduet.

lørdag 15. februar 2014

Stua

Stua er tett og snart ferdig islolert. Lena Aluminium Ans har laget vinduene til oss akkurat slik vi ønsket dem. De satte inn vindusfeltet med skyvedører på noen timer. 5 meter med glass fikk lyset til å strømme inn!
 
 
 




onsdag 12. februar 2014

Badet

Fugene på badet i 1.etg ble påført i går. Så deilig når en begynner å se at det blir ferdig. Jeg har valgt en type fuging som er mer vann- og smussavstøtende enn den vanlige. Det verste jeg vet er nemlig å vaske fuger med tannkost...
 
Men flisleggeren er ikke spesielt happy med fugen for den er forferdelig seig å få på. Så på badet i 2. etg blir det vanlig type på veggene. Jeg er veldig fornøyd med flisleggeren. Sjekk de hjørnene! :)
 
 



lørdag 8. februar 2014

Lengter mot vår

Primulaen er på sitt beste og umulig å gå forbi uten å kjøpe et par med hjem. Lengter etter vår og en ny sommer med mange planer for hagen.
 
For to uker siden var min datter og jeg i Vesterålen på besøk hos min minste søster. Der hadde de en kjempesvær bruktbutikk på Myre. Flere marmorlysestaker og div i kobber fikk være med hjem i kofferten. O joy!