mandag 25. februar 2013

Hjerte

I helgen var vi i bryllup i Haugesund. Haugesund har Amandautdeling, Sildajazz, Dronnig Maud pudding og honninghjerter. Elsker honninghjerter. Kryddersmak med sjokolade. Mmmm!
 
 


torsdag 21. februar 2013

Soverom

I helgen skal vi i bryllup i Haugesund. Jeg skal være forlover for min søster, forlover for første gang. Stas! Jeg har lenge hatt kjolen klar. Men selv om den var bestilt på mål, var den for stor. Så nå har jeg brukt alt for mange timer på å flytte glidlåsen.
 
 
 
 
Soverommet begynner å bli klart. I morgen får vi strøm også. Ikke dumt å ha lamper selv om det er romantisk med stearinlys.
 
 
 
 
Etter å ha stresset verre med å få tak i sølvsko i februar, har jeg plutselig tre par. Det første kjøpte jeg på nett. For store... De to andre var på salg til 50 og 99 kr. Me like!
 
 
 
 
Her en dag spurte jeg elskling hva han syntes om skriftplakater. Nei, det syntes han ikke noe om. Synd... Samme dag dumpet det mange flotte plakater fra VinkelShop fra flinke Mrs Hardy. Kjøpte flere jeg skal gi bort. Supre gaver.
 


Lysestake

Elsker den nye lysestaken min! Spikerengelen er en gave fra svigerinnen min. Hun lurte på om den var blasfemisk. Absolutt ikke. Digger den, og forlater den aldri :)
 
 
 
 


torsdag 14. februar 2013

Valentinsdag

Etter en lang dag på jobben kom jeg hjem til disse.
Heldige meg som har en fantastisk kjæreste <3
Luktet kjempedeilig også.


 
 
Belgisk sjokolade er heller ikke å forakte!
 
 
I <3 YOU


fredag 8. februar 2013

Fredag på kjøkkenet

Sebratapet på kjøkkenet er et blikkfang og samtaleemne når folk kommer inn for første gang. De fleste synes den er flott. Men tror kanskje ikke så mange ville hatt den hos seg selv :) Digger kontrasten mellom den og det hvite kjøkkenet. Og må selvsagt ha med litt blått.



 
 
 
 
 
 


Tid for kontraster i spisestuen

Blanding av materialer. Tre - metall, organisk - uorganisk, brukt - nytt, farger, former og tekstiler.
 
Tingene får nye plasser å stå. I hvertfall for en stund.  Kontraster gir et levende interiør og noe å hvile øye på. 
 
Månedens utfordring hos NIB er kontraster.
 
 


Blomster er et naturlig element i interiører synes jeg. Perleblomsten er liten og uanseelig på avstand, men nydelig når en stopper opp og ser på den. Og den flotteste blåfargen.
 
 




søndag 3. februar 2013

Bad

Badet trengte bare litt maling for å bli mye bedre. Høyskapet ble fjernet og hyller ble satt opp. Nye håndkler, speil, lampe og svart dolokk gjorde susen. Hyllene og innredningen ble malt svart. Veggene er i samme farge som stua, lysegrå. OG vinduet har fått ugjennomsiktig folie :)  Så er det ingen som ser bare rumper på do...
 
Billig og grei oppussing til badet skal utvides. Planene er under arbeid. Spennende!
 
 
 
 
Før
 
Etter

 
Før
 
Etter


lørdag 2. februar 2013

Orkidè

Da vi flyttet var det 20 minusgrader. Det tålte ikke plantene mine og bega seg ut på de evige blomstermarkene...
 
Forrige helg fikk jeg denne orkideèn av elskling. En diger flott plante! Synes orkidèer er enkle å ha med å gjøre. En dæsj vann en gang i uken, så blomster de i lang tid fremover. Er det en skikkelig plante kommer de tilbake gang etter gang.